23 de gener del 2012

Taller de pintura





EXPOSICIÓ  D’EN  PACO  CRUCES  AL  RESTAURANT  MEZZANOTTE

 En Paco Cruces, alumne del Taller Obert, exposa des del 9 de desembre i fins a finals de febrer al Restaurant Mezzanotte de Sant Cugat, passeig de Torreblanca 2.
La exposició es compon d’un conjunt de 14 quadres, tots ells pintats al Taller Obert de l’Escola d’Art sota la direcció d’en Paco Minuesa. Dotze quadres d’oli sobre tela (30x40) de la col·lecció “Cornèrs” desenvolupada al llarg del curs 2010-11, i els altres dos, també d’oli sobre tela i format 10F, formen part del projecte “finestres de BCN” que està treballant en aquests moments




















La col·lecció “Cornèrs” va està exposada a la Paret d’Art del Muntanyenc durant el passat mes d’octubre i l’Anna Arbonés deia el 21 d’octubre al Diari de Sant Cugat: “En Paco Cruces experimenta amb els colors i les línies compositives... El títol de l’exposició “Cornèrs” paraula aranesa que significa racons... Cornèrs amb la caputxina de les teulades de pissarra, cornèrs de portes emmarcades en pedra, cornèrs de muntanyes darrera una finestra..., sis cornèrs d’interiors i sis d’exteriors. Dotze cornèrs que ens permeten a nosaltres com a espectadors, reconèixer dotze noves realitats plàstiques, íntimes, serenes, expectants....”
Paco Cruces

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dóna'ns una mica de temps i el publiquem!