19 de març del 2013

Taller de pintura

 
 
 
 
 
 
Exposició dels alumnes de pintura d'Entretallers
 
 
 
 
 
 
 

Es tracta d’una mostra de 30 obres elaborades expressament per participar dins el calendari d’activitats municipals de “ Ripoll, ciutat cultural de Catalunya “. Aquestes obres han estat elaborades desprès d’una visita de recerca i anàlisi a la ciutat per part de tots els alumnes participants a la mostra.

Desprès de dos mesos de treball, el resultat ha estat del tot gratificant i positiu, 30 visions diferents de Ripoll, 30 formes d’entendre la ciutat, 30 “cal·ligrafies” pròpies pintant Ripoll, 30 punts de vista expressats amb colors formes o matèria, en definitiva una mostra excel·lent d’entendre una ciutat com Ripoll per part d’un grup de persones que expressen les seves emocions amb la pintura, i que la pretensió màxima que tenen per sobre de tot, es ser ells mateixos amb el seu llenguatge propi amb la seva “opinió “particular en aquest cas, sobre una ciutat tant emblemàtica com Ripoll.

Des de Entretallers i evidentment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i el de Ripoll, volem aprofitar aquesta avinentesa per establir una col·laboració regular entre ambdues ciutats, poder realitzar de forma recíproca i amb àmbits artístics diversos, mostres de forma bianual
Paco Minuesa

 

 
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dóna'ns una mica de temps i el publiquem!